Vi vil gerne gøre vores til at alle børn finder glæden ved bevægelse.

Vi tumler, leger og bruger vores kræfter på den skønne legeplads, hvor alle sanser bliver udfordret. Vi cykler, løber, kører på moon-car, suser ned med svævebanen, kravler højt op i træer og legeredskaber, får en gyngetur til rummet og snurrer rundt, så vi bliver svimle.

Der er et gammelt ordsprog der siger: en sund sjæl i et sund legeme. Det er godt for os at bruge kroppen, ikke bare for at se sunde ud, men fordi vi ved at fysisk aktivitet giver energi, bedre koncentration, mere overskud.

Vi har især fokus på at bringe bevægelse ind i hverdagen, gerne på en sjov og let måde, så alle børn kan være med. Samtidig laver vi særlige arrangementer med fokus på bevægelse, f.eks gymnastik og lege med ældre, bevægelsesdag med byens dagplejere, bevægelsesdag med flere af nabobyernes børnehaver, teater med børn som medspillere, halbesøg, fokus på legepladsaktiviteter. For at få større indsigt og viden har hele personalegruppen deltaget i et DGI-forløb, så børnehaven nu er DGI-certificeret. Vi har også personale, som er motorikinstruktøruddannet.

 

 

 

Publiceret 10-10-2019