Ved at tale sammen lærer vi hinanden at kende. Vi får en fælles forståelse for jeres barns trivsel og udvikling. Her er ingen spørgsmål forkerte eller for små. Kom til os, hvis der er noget, I er tvivl om eller utilfredse med, så vi sammen kan rede trådene ud.

Vi er opmærksomme på, at alle børn trives og udvikler sig. Hvis vi eller I bliver usikre på, hvordan jeres barn har det, kan vi til enhver tid tale med hinanden. Det kan være en kort snak i garderoben. Vi kan også aftale et møde, så vi kan tale sammen uforstyrret.

Børnehaven tilbyder to forældresamtaler. Den første er en opstartssamtale efter 4-6 mdr., hvor vi kan tale om, hvordan den første tid i børnehaven har været. Den anden samtale tilbyder vi inden skoleindskrivning. Derudover kan vi altid aftale en samtale, hvis der er behov for det. Vi håber, at I kontakter os, hvis I har behov for det.

Vi arrangerer kaffedage, julehygge og sommerfest med optræden af Uglerne, her har I forældre mulighed for at møde hinanden og lære hinanden at kende. Mange bekendtskaber holder ved hele vejen op igennem skoletiden.

At blive en del af forældrefællesskabet, er godt for jeres børn.

Publiceret 24-04-2017